onsdag 2 maj 2012

RPM timme 2 - SpiceGirls (C4)

Då ramlar vår första RPM in!
Vi kör ju dessutom en liten specialare så vi har två RPM 60min format direkt efter varandra (med en liten toapaus emellan) så man kan köra 2h RPM för er som gillar att utmana er!
Första presentationen blir då av den andra klassen. Logiskt va?!

Presenterar den gör Sofie Rhodin och Therese Svensson.

Soffan beskriver sig själv såhär:
"Gruppträningsinstruktör med brokig uppväxt, ömsom resande land och rike runt med pappa på Cirkus Brazil Jack, ömsom bland tyllkjolar och tåspetsskor med mamma på Malmö Stadsteater. Större delen av barn- och ungdomen spenderades i balettsalen, samt kuskandes runt på olika ridtävlingar. Jobbar på Sportlife Malmö där jag kör BODYPUMP, BODYBALANCE, RPM, BODYCOMBAT, CXWORX samt Powerstrip. Sedan december 2011 jobbar jag även som utvärderare för Les Mills Nordic AB, och är man nyfiken så kan man titta in på http://soffans.se/ där det bloggas för fullt om stort och smått."
Soffan presenterar även LESMILLS Medleyt (A7)


Tessa säger såhär om sig själv:
"Apotekarestudent som älskar att spendera tiden i en svettig gruppträningssal eller klistrad framför TV:n så fort ett grymt sportevenemang erbjuds."


Själva klassen blir då helt klart en färgsprakande upplevelse med deras båda personliga favoriter från föregående releaser och en tuff utmaning i 60minuter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar